´
Boka
Observera att detta är en bokningsförfrågan. Vi svarar inom 30 minuter.
Tack för ditt svar.
  • A
  • K
  • T
  • U
  • E
  • L
  • L
  • T

Skaljulsbuffé

2017-09-15

Bild skaljulsbuffe

 Veckorna före jul dukar vi upp en dignande, oförglömlig Skaljulsbuffé där havets läckerheter  – som lyxig nykokt hummer, krabba, havskräftor, räkor och musslor – spelar huvudrollen och skapar feststämning runt bordet. Här serveras även kallskuret och vällagade kötträtter för den som lockas av det, samt härliga efterrätter som får dig att önska att kvällen aldrig tar slut.

Skaljulsbuffén serveras från måndagen den 11 december till fredagen den 22 december och ingår i helpensionspriset. För den som inte övernattar kostar 844 kr ex moms (945 kr inkl. moms)

Välkomna att boka.

Info@steningevik.se     tel:08 591 231 50

 





Extrapersonal till Servering och Städ

rum_säteriet

Vi har mycket att göra och behöver hjälp.

Vill du jobba extra på timbasis och är utåtriktad, positiv, flexibel, kreativ och noggrann. Är du dessutom är en bra lagspelare som med glädje ger det lilla extra till gästerna tycker jag att du  ska kontakta  oss.

Söker du till serveringen vill vi att du har erfarenhet av matsalsarbete och ett ”brinnande” intresse för att möta gäster och ge personlig och professionell service. Vi behöver mest hjälp dagtid och vardagar.

Söker du till städet vill vi att du har erfarenhet av att städa hotellrum och av lokalstäd. Arbetstiden är dagtid med en del tidiga mornar.

Det viktigaste för oss är att vi tillsammans skapar en helhetsupplevelse som gästen tar med sig när de avreser.

Skicka din ansökan till charlie.edlund@steningevik.se




Middag

Kronan på verket

Kvällens höjdpunkt är ändå middagen, som vår köksbrigad har förberett i flera dagar inför din ankomst. Du kan starta med ett glas mousserande i sällskapsrummet. Sedan visar vi dig till ditt bord, som är dukat med linnedukar och stärkta servetter. Där blir du serverad en trerätters middag, med en liten extrarätt, innan du avslutar med en ostbricka med ostar från en lokal producent. Vår uppmärksamma personal guidar dig igenom hela middagen.

  • Michelin-kockar